Væth Entreprenøren blev stiftet i 2006 af anlægsstruktør og autoriseret kloakmester Søren Thomsen, der med sine over 23 års erfaring i entreprenørbranchen kan levere et ordentligt kvalitetsarbejde til den aftalte tid og den rigtige pris.

Samme CVR nummer de sidste 14 år!

Vi vægter store og små opgaver lige højt

Vi er en mindre virksomhed med tre dygtige og velkvalificerede medarbejdere. Vi har et bredt udvalg af kvalitets maskiner i vores maskinpark, så der er en der passer til alle slags opgaver. Vi har et tæt samarbejde med vores leverandører, så vi altid har konkurrencedygtige priser til alle opgaver.

Alle opgaverne bliver vægtet lige højt og bliver ikke målt på størrelsen men på kvaliteten. Vi lægger den samme omhu og grundighed i alle vores løsninger, og vi garanterer et resultat i den højeste kvalitet, som harmonerer med dine ønsker og de økonomiske rammer, der er sat af til projektet.

Kvaliteten af vores arbejde er den, der har bragt os igennem såvel krisetider som normale tider og den, der altid vil være nøgleordet i vores virksomhed.

Vi er medlem af DM&E (Danske Maskinstationer og Entreprenører). Derunder er vi med i deres garantiordning.

Du kan læse meget mere om, hvilke opgaver vi udfører, her på hjemmesiden, og du er også velkommen til at kontakte os på telefon 21 49 53 44, hvis du har spørgsmål til en konkret opgave.