Et stærkt fundament

​Hos Væth Entreprenøren er vi specialister i sokkelstøbning og fundamentstøbning i Langå, Hadsten, Hammel og Randers. Vi har stor erfaring med fundamenter op forskellige underlag og i forskellige størrelser. Fælles for de sokler og fundamenter, vi støber, er robusthed og kvalitet. Det betyder med andre ord et holdbart resultat, der tjener som det stærkest mulige fundament for bygningen.

Nøjagtighed, grundighed og effektivitet

Kvalitet er nølgeordet i enhver sokkel- og fundamentstøbning. Det er vigtigt, at soklen placeres nøjagtigt, er plan, og at underlaget er grundigt forberedt. Hos Væth Entreprenøren har vi øje for detalje såvel som helhed. Vi er grundige i vores arbejde – uden at det går ud over effektiviteten.

Et godt udgangspunkt

Gennem årene har vi både taget os af små og store opgaver inden for fundament- og sokkelstøbning. Udgangspunktet er altid en dialog med dig som kunde, så vi sikrer, at soklen eller fundamentet placeres der, hvor du ønsker det, og at det har den rette form og størrelse.

Har du spørgsmål?

På 21 49 53 44 kan du få svar på eventuelle spørgsmål og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi er beliggende i Langå og udfører blandt andet kloakarbejde i Randers, Hadsten og Hammel.